Magnhild og Jason Harral

Magnhild og Jason Harral

Med kurs for Benin, Afrika

Magnhild og Jason Harral er tatt opp som misjonærer i Adventist Frontier Missions. Her kan du følge dem hele veien, fra forberedelser til utreise.

Møte Jesus

ForberedelserPosted by Magnhild og Jason Harral Sun, January 09, 2011 12:16:07
“Herre, vi vil gjerne møte Jesus.” (Joh. 12,21)

Disse ordene vekket meg i dag tidlig. Først tenkte jeg at det var jeg selv som ønsket å møte Jesus når jeg skulle be og lese i Bibelen. Så skjønte jeg at det var det stille ropet til de unådde i verden - spesielt otammari-folket. Dypt inni seg, enten de vet det eller ikke, ønsker de å møte Jesus.

I det vi ser fram til å reise til Benin er det mye praktisk som må ordnes. Hvordan kan vi få lært mest mulig fransk? Hvilket flyselskap skal vi fly med? Hva er den beste måten å få inn resten av midlene på? Vi prøver å selge huset, forenkle livene våre og har fått et barn til inn i familien. Vi bestemmer oss og ombestemmer oss om hva som er viktig å ta med. Vi lever mellom to liv på en midlertidig basis før vi endelig kommer til å være blant det folket vi har blitt kalt til å tjene.

De menneskene vil møte Jesus. De er Guds barn som Jesus døde før - og de kjenner ikke sin Frelser. Deres frelse er det viktigste i hele universet. De praktiske tingene som vi er opptatt av nå må ikke skjule det faktum.

Dere som ber for dette prosjektet og støtter det med midler gjør ikke det slik at vi kan bruke all energi på praktiske ting. Dere har gitt i tro på at deres bidrag vil utgjøre en evig forskjell, og at som et resultat av deres støtte, vil unådde få møte Jesus. Det er vårt mål å oppfylle det ønsket. Gjennom livene våre i Benin vil vi at Jesu ord skal oppfylles i oss: “Og når jeg blir løftet opp fra jorden, skal jeg dra alle til meg.” (Joh. 12,32)

-Jason

“Herre, vi vil gjerne møte Jesus.”


Dette innlegget ble opprinnelig trykt som artikkel i Adventist Frontiers i januar 2010.


  • Comments(0)//missionblog2.aluwini.no/#post15