Magnhild og Jason Harral

Magnhild og Jason Harral

Med kurs for Benin, Afrika

Magnhild og Jason Harral er tatt opp som misjonærer i Adventist Frontier Missions. Her kan du følge dem hele veien, fra forberedelser til utreise.

Heisann!

ForberedelserPosted by Magnhild og Jason Harral Sun, March 13, 2011 22:17:45
Hei, jeg heter Buben! Noen ganger sier jeg “Reuben”, men det er lettere å si Buben. Jeg liker tog. Jeg liker broer også. Vi kjører under en togbro på vei til sabbatsskolen.

Vet du hva? Jeg er en storebror. Jeg er en snill storerbror. Det var det bestemor som lærte meg å si. Lillesøstra mi heter Kaia Renée. Hun er så liten, ,og hun gråter mye. Pappa sier at jeg pleide å gråte mye, men det tror ikke jeg. Selv om hun gråter er jeg glad for å ha ei lillesøster. Jeg smilte da jeg så henne for første gang. Jeg liker å holde henne og klemme henne.

Kaia var i magen til mamma. Mamma og Pappa sa at det var en baby der inne. Jeg skjønte ikke hva det betydde. Nå skjønner jeg det. Jeg liker å ha en lillesøster. Hun er så søt! Du burde komme på besøk en gang, så kan du se det selv. Jeg ga henne en rosa bamse på sykehuset. Jeg tror hun likte den. Jeg liker å vite hva Kaia driver med, så jeg spør ofte mamma, “Baby gjør?”

Mamma og Pappa snakker mye om at vi skal bo i Afrika snart. Jeg skjønner det ikke helt, men det blir sikkert fint, det også. Tante Ingeborg viste meg en bok med bilder fra Benin. Jeg har noen venner fra Afrika, og jeg liker dem. Jeg tror jeg kommer til å få flere venner når jeg bor der, og at vi skal ha det gøy når vi leker. Jeg håper det er noen tog og broer i Afrika. Jeg tror Kaia også vil like å bo i Afrika.


Reubens første møte med Kaia.


"Jeg er en snill storebror," sier Reuben.

- - -

Dette innlegget ble først trykket som artikkel i Adventist Frontiers februar 2011.

  • Comments(0)//missionblog2.aluwini.no/#post16