Magnhild og Jason Harral

Magnhild og Jason Harral

Med kurs for Benin, Afrika

Magnhild og Jason Harral er tatt opp som misjonærer i Adventist Frontier Missions. Her kan du følge dem hele veien, fra forberedelser til utreise.

To småmynter

ForberedelserPosted by Magnhild og Jason Harral Wed, April 27, 2011 19:50:29
“Når jeg får meg en jobb, vil jeg gjerne være med å støtte prosjektet deres,” sa en studerende venn av meg.

“Tusen takk,” svarte jeg. “Det setter vi pris på.”

Dessverre er det mange som syns at hvis de ikke kan gi $100 i måneden, så kan de like godt la være å gi noe. En dame sa, “Jeg kan ikke gi dere $100 i måneden, så jeg gir dere bare dette engangsbeløpet.” Selvfølgelig setter vi pris på alle som gir. Noen av giverne våre gir $5 eller $10 i måneden, og det syns vi er fantastisk. Når mange gir et lite beløp hver måned gir det støtten vi mottar et godt fundament som er stabilt og varig.

Selvfølgelig setter vi også stor pris på de som kan gi $50, $100 eller $200 i måneden. Det er bare så trist å tenke at mange syns små månedlige bidrag er uvesentlige. Fem dollar virker kanskje lite her i vesten, men på misjonsmarken kan det nå veldig langt.

“Hmm. Fem dollar i måneden er jo ikke mye. Det er jo bare fire Euro eller noe sånt. Det kan jeg jo ha råd til selv om jeg ikke har en jobb. Jeg bruker jo så mye på godteri eller brus uansett. Kanskje jeg kan begynne å gi med det samme.” Lyset hadde gått opp for kameraten min. Kanskje sannheten om enkens to småmynter hadde vunnet ennå en sjel!


Dette innlegget ble opprinnelig trykket som en artikkel i mars-utgaven av Adventist Frontiers.

  • Comments(0)//missionblog2.aluwini.no/#post17