Magnhild og Jason Harral

Magnhild og Jason Harral

Med kurs for Benin, Afrika

Magnhild og Jason Harral er tatt opp som misjonærer i Adventist Frontier Missions. Her kan du følge dem hele veien, fra forberedelser til utreise.

Snart, veldig snart

Utreise og etablering i BeninPosted by Magnhild og Jason Harral Sun, August 28, 2011 23:33:34
I skrivende stund er det under 36 timer til flyet vårt går fra Gardermoen tirsdag den 30. august kl. 06.30. Vi flyr Brussels Airlines, så vi skal først til Brüssel og bytte fly der og så mellomlande i Ouagadougou, Burkina Faso før vi ankommer Cotonou, Benin 18.40 samme kveld. Så nå nærmer avreisen seg raskt. Og det er altfor mye igjen å gjøre.


Men - jeg vil benytte anledningen til å takke alle som trofast følger med her på bloggen. De siste ukene og månedene (jeg ser at det er legge siden vi har blogga her...) har vært veldig travle og slitsomme. Å rydde ut av et helt hus med 3 etasjer, vaske det, selge det og flytte ut resten mens man jobber og har 2 barn har vært et ork. Særlig mot slutten. Men vi har fått masse hjelp og støtte - og jeg vet at dette er noe alle misjonærer går gjennom. (Akkurat nå får det meg til å være overrasket over at folk i det hele tatt valgte å reise ut før - da til og med selve reisen kunne ta flere uker!)


Så konklusjonen er - som noen sa til meg på misjonssabbaten i Sandefjord sist sabbat - uten Gud får vi ikke til noen ting. Nå gleder vi oss til å gå inn i tidsmaskina fra Brussels Airlines og til å komme ut i en helt annen verden.


To barn som gleder seg til å "bo i Afrika", som Reuben ofte snakker om.


  • Comments(0)//missionblog2.aluwini.no/#post18