Magnhild og Jason Harral

Magnhild og Jason Harral

Med kurs for Benin, Afrika

Magnhild og Jason Harral er tatt opp som misjonærer i Adventist Frontier Missions. Her kan du følge dem hele veien, fra forberedelser til utreise.

I Benin!!!

Utreise og etablering i BeninPosted by Magnhild og Jason Harral Wed, August 31, 2011 22:56:27

Takk til alle som har bedt for reisa vår til Benin! Dere har så absolutt blitt bønnhørt! Nå har vi vært i Benin litt over et døgn, og det har vært fantastisk! For det første var turen nedover helt overraskende god til å være så lang tur med 2 små unger. Vi sto opp 02.15 og dro fra Skotselv kl. 03.00. Snille tante Kristel (Næsheim) kjørte oss, siden hun har bil med tilhengerfeste - og tilhenger. Det var mye som skulle med, hele 7 kofferter og 2 bilseter. Det høres mye ut, men i de 7 koffertene er altså et helt flyttelass, så da blir det ikke så mye likevel. Jason har vært ute og kjøpt såpe i dag, for eksempel. Og balje til å bade ungene i.


Men, tilbake til turen. Flyet gikk 06.30 fra Gardermoen til Brussel, og vi hadde akkurat passe med tid på flyplassen i forkant. Slapp å stresse og slapp å vente. Siden det var den første flyturen var alle spente og fornøyde og den var i tillegg kort, så under 2 timer seinere tok vi beina fatt for å finne neste “gate”. Det var ikke for mye ventetid der heller, vi fant på nok å drive med og så var det flytur til Cotonou, Benin med mellomlanding i Ouagadougou, Burkina Faso. Siden det ikke kom på nye passasjerer i Ouagadougou kunne flyet lette tidligere enn beregna, og vi ankom Cotonou 40 minutter tidligere enn planlagt! Det skjer ikke ofte...


Da vi sto og venta på bagasjen hadde vi noen nervepirrende minutter mens flere og flere passasjer tok bagasjen sin og gikk, men, takk til Gud, kom all vår bagasje trillende ut på båndet nesten samtidig. Det var absolutt noe å være takknemlig for! Og i tillegg stoppa de oss ikke i tollen, så da var det rett ut til Michée Badé som sto og venta på oss og sammen med Adventistmisjonens kasserer, Jules Agbodja, kjørte oss til SDA Mission Guest House, vårt tilholdssted de kommende dagene.


Burde selvfølgelig fortelle mye mer, men det kommer. Nå er det seint og Internett-USB-en skal leveres tilbake til han jeg låner den av. Gud er god!

  • Comments(3)//missionblog2.aluwini.no/#post19