Magnhild og Jason Harral

Magnhild og Jason Harral

Med kurs for Benin, Afrika

Magnhild og Jason Harral er tatt opp som misjonærer i Adventist Frontier Missions. Her kan du følge dem hele veien, fra forberedelser til utreise.

Vårt daglige brød

Utreise og etablering i BeninPosted by Magnhild og Jason Harral Tue, September 06, 2011 16:17:45

Her vi bor nå, på SDA Mission Guest House, har vi ikke noe eget kjøkken, så vi spiser enten brødmat på rommet eller ute på en gaterestaurant. Restaurant er nok litt overdrevet, for det ligner nok mer på et suppekjøkken med litt utvidet meny. Spaghetti med omelett har vi spist et par ganger. I går kveld var jeg kreativ og lagde guacamole med avocado, rød løk (den eneste løken de har her), tomater, sitron (i lime-størrelse) og salt, som vi spiste på brød - hvit baguette. Benin har da tross alt vært en fransk koloni.

Men under er et bilde av det som nok det mest ukjente jeg har spist til nå. Ris og casava med peppersaus (med småfisk i, mest bein). Strødd over er det løk, tomat, avocado og fritert banan. Minus fisken så er dette et knall-godt måltid! Jeg er jo oppvokst vegetarianer, så det er litt overgang å spise fisk, men det går greit. Skal på ingen måte klage, men Jason og jeg gleder oss begge til vi har vårt eget kjøkken... Jeg har sett både kål, aubergine og ocra på markedet som jeg kunne tenke meg å lage mat av.

Bon appetitt!  • Comments(0)//missionblog2.aluwini.no/#post22