Magnhild og Jason Harral

Magnhild og Jason Harral

Med kurs for Benin, Afrika

Magnhild og Jason Harral er tatt opp som misjonærer i Adventist Frontier Missions. Her kan du følge dem hele veien, fra forberedelser til utreise.

En tur til Togo - del 1

Utreise og etablering i BeninPosted by Magnhild og Jason Harral Tue, September 20, 2011 22:15:00

Beklager at jeg ikke har latt høre fra meg på en stund, men det har sine logiske årsaker. Søndag 11. september dro vi fra Cotonou, Benin til Lomé i Togo - med taxi. :) Det er ikke langt mellom de to store byene, så de sier at turen tar 3 timer. I vårt tilfelle tok den 5, men det føltes ikke så langt det heller. Vi hadde en personbiltaxi for oss selv, så det var lett å be ham stoppe hvis vi fant noe spiselig langs veien vi ville kjøpe. Jeg spiste en pose (ca. 2 dl) med hjemmelagede soyakjeks, for eksempel. Kjempe-godt!

Turen gikk strålende. Vi kjørte med åpne vinduer, så temperaturen var behagelig. Reuben og Kaia syns det var kjempe-spennende og så mye å se rundt seg. Frontruta var så som så å se gjennom, men sjåføren vår var nok godt fornøyd med at han fortsatt hadde en. I tillegg til sjåføren hadde vi selskap av Michée Badé, en annen AFM misjonær, som jeg har nevnt tidligere - vår egen tilvenningsguide. Han og Jason tok ansvar da vi kom til grensa mellom Benin og Togo, så vi andre kunne bare vente i skyggen av et tre, så tok de seg av å skaffe alle sammen visum. I treet vi venta under så vi noen nydelige fugler - knallgule på brystet, svarte hoder og litt flekkete vinger. De hadde kulereir i treet og det var helt fullt. Hadde lyst til å ta bilde av det, men var litt redd de skulle bli suspekte der på grensa, så jeg lot det være. Kanskje noen kan hjelpe meg å finne ut hva slags fugler det var?

For å klare å laste opp alle bildene avslutter jeg del 1 her og fortsetter del 2 snart.
  • Comments(0)//missionblog2.aluwini.no/#post23