Magnhild og Jason Harral

Magnhild og Jason Harral

Med kurs for Benin, Afrika

Magnhild og Jason Harral er tatt opp som misjonærer i Adventist Frontier Missions. Her kan du følge dem hele veien, fra forberedelser til utreise.

En tur til Togo - del 2

Utreise og etablering i BeninPosted by Magnhild og Jason Harral Tue, September 20, 2011 22:29:37

Og hvorfor er vi i Lomé? Ikke for å være turister. Vi er på AFMs 2. misjonskurs, som de kaller P2T (Phase 2 Training). Det er et intensivt 3-ukers kurs, med forelesninger og workshops. Hele teamet vi skal jobbe med er her og misjonærer fra et prosjekt i Mali - Neil og Holly Lovitt. Sistnevnte har to barn på 3 og 5, så det passer ypperlig for Reuben. De blir passa i rommet ved siden av der kurset holdes, av hun som skal være studentmisjonær i Otammari-prosjektet det året som kommer. Naomi fra Tyskland.

Denne delen av AFMs opplæring er lagt opp for å hjelpe misjonærene vite hvordan de skal gå fram i evangelismefasen for å møte folkegruppen sin på riktig måte. Som det blir presisert, “Hvis disse folkene hadde vært lette å nå med evangeliet, så hadde vært nådd for lenge siden!” Så det må mye kulturstudium, bønn og brainstorming til for å finne ut hvordan man effektivt kan kommunisere evangeliet slik at flest mulig kan ha et solid grunnlag å begrunne sitt valg om å tro på Jesus, hvis de velger det.

Jeg tror jeg skal prøve å formidle mer om kurset i et annet blogginlegg, for jeg tør bare å prøve meg på å laste opp 3 bilder per innlegg, så vi får se når det kan bli tid til det. :) Takk for interessen!

Kurset holdes i det nye gjestehuset som tilhører Adventistsamfunnet i Lomé. Det ligger vegg i vegg med unionskontoret. Se bilder av rommet vårt på facebook.


Holly Lovitt leser for ungene. Mine to er litt distraherte.


Det nyeste familiebildet. Kokospalme i bakgrunnen. :)

  • Comments(3)//missionblog2.aluwini.no/#post24