Magnhild og Jason Harral

Magnhild og Jason Harral

Med kurs for Benin, Afrika

Magnhild og Jason Harral er tatt opp som misjonærer i Adventist Frontier Missions. Her kan du følge dem hele veien, fra forberedelser til utreise.

Nyttårsforsett i september

2012Posted by Magnhild og Jason Harral Wed, September 05, 2012 09:35:42
Nå har det gått et år siden vi kom til Benin, men ennå ikke fullt et år siden vi kom til Natitingou. Og med det har jeg tenkt å introdusere en mer levende (altså oftere oppdatert) blogg! Nyttårsforsett kan man jo ha selv om det ikke er et nytt kalenderår, ikke sant?

Sist søndag ble vi invitert hjem til Monsieur David, som vi kaller ham. Mr David jobber på Posten og Jason traff ham første gang da han var i Natitingou i 2009. Det visste ikke jeg da vi flytta hit og jeg stussa litt på den ”over-hyggelige” mannen på Posten som alltid spurte meg hvordan Reuben hadde det. Da Jason en kveld hadde invitert ham hjem til oss fikk jeg oppklart mysteriet.

Mr David er kristen og er forlovet med ei jente som går i samme menighet. Han spiller gitar og komponerer egne sanger. Da de kom til oss sang de salme 37 vers 4 som han hadde satt musikk til. Han smilte stort da Jason ga ham boka Slektenes Håp.

Da vi var på besøk hos ham nettopp stilte han spørsmål han hadde fått etter å ha lest i den og Jason og han hadde en god samtale.

Og hovedgrunnen til at dette ble et blogginnlegg er at han er den første her i Natitingou som har invitert hele familien hjem til seg. Det var utrolig koselig etter å ha vært her nesten ett år!

David og Chimene sang velkomstsang for oss da vi kom.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Rolf Fri, September 21, 2012 20:52:08

Det er altså ikke bare nordmenn som er litt reserverte :-)

Det blir nok fler.