Magnhild og Jason Harral

Magnhild og Jason Harral

Med kurs for Benin, Afrika

Magnhild og Jason Harral er tatt opp som misjonærer i Adventist Frontier Missions. Her kan du følge dem hele veien, fra forberedelser til utreise.

“Vær ikke redd! Det er flere som er med oss enn med med dem.”

2012Posted by Magnhild og Jason Harral Mon, November 12, 2012 10:52:18

“Kan du holde talen i dag?” spurte Hyacinthe og så på Jason som om han allerede hadde svart ja. Jason sa etterpå at han hadde regna med at det var sånn det kom til å skje – og nå har han altså holdt sin første tale på fransk her i Benin.

Sabbaten den 20. november var vi på besøk i Boukoumbe, en liten by / stor landsby som ligger 50km fra Natitingou. Der bor det hovedsakelig otammarifolk, så det er mange tataer (otammarifolkets tradisjonelle hus) i området.

Jeg var veldig glad for at Jason holdt talen, for det er fortsatt vanskelig for meg å følge med når de innfødte snakker, men denne gangen skjønte jeg nesten alt som ble sagt! Jason brukte fortellinga om arameerne som omringet Elisja fra 2. Kongebok 6,8-23 som utgangspunkt og hadde som hovedtanke det Elisja sier i vers 16: “Vær ikke redd! Det er flere som er med oss enn med dem.”

Her i Benin er det mange menighetsmedlemmer som syns det er vanskelig å stå i mot presset fra familie og venner om å delta i hedenske seremonier og avgudsdyrkelse. Jason oppmuntret dem med at for hver tredje engel som ble kastet ut av himmelen sammen med Satan er det to som ble igjen og som nå er tilgjengelige for å hjelpe oss når vi trenger det.

Jeg vet ikke hvilke ting du strever med, men det samme løftet gjelder deg:

“Vær ikke redd! Det er flere som er med oss enn med med dem.”

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.