Magnhild og Jason Harral

Magnhild og Jason Harral

Med kurs for Benin, Afrika

Magnhild og Jason Harral er tatt opp som misjonærer i Adventist Frontier Missions. Her kan du følge dem hele veien, fra forberedelser til utreise.

Og så var de fem

2012Posted by Magnhild og Jason Harral Thu, April 11, 2013 21:34:58

Mange av dere vet jo dette allerede, men siden det kan være lesere som ikke vet det, og siden det var det største høydepunktet i familien i 2012 skriver jeg om det likevel.

Petra Michelle ble født litt før halv seks på morran den 20. november i fødselsbasseng hjemme i huset vårt her i Natitingou. Jeg hadde ei sveitsisk jordmor til å hjelpe meg, og det var jeg veldig glad for. Reuben og Kaia sov og merka ikke før de våkna at de hadde fått ei ny lillesøster, som de tok i mot med jubel.

Vi er veldig takknemlige for at alt gikk bra med fødselen og at Petra er ei sunn og frisk lita jente som steller pent med foreldrene sine. Hun er grei og medgjørlig og holder for tida på med å snu seg fra rygg til mage og tilbake og snurre rundt på gulvet.


  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Marianne Sat, May 11, 2013 19:48:29

En flott bukett. Jeg ser fram til vi treffes neste gang

Posted by Marianne Sat, May 11, 2013 19:48:26

En flott bukett. Jeg ser fram til vi treffes neste gang